LAWATAN PROGRAM KHIDMAT SOSIAL JPPF KE PUSAT DARAH NEGARA

KUALA LUMPUR, 11 Mei 2016 – Jabatan Pembangunan dan Pengurusan Fasiliti (JPPF) USIM telah mengadakan lawatan kerja ke Pusat Darah Negara dan sekaligus menjalankan misi khidmat sosial iaitu pendermaan darah.

Seramai 16 orang kakitangan JPPF USIM telah terlibat dalam lawatan ini dan delegasi telah disambut mesra kakitangan Pusat Darah Negara.

Lawatan dimulai dengan taklimat ringkas oleh pihak Pusat Darah Negara sebelum delegasi dibawa ke kaunter pendaftaran untuk pendermaan darah.

JABATAN PEMBANGUNAN DAN PENGURUSAN FASILITI
Universiti Sains Islam Malaysia, Bandar Baru Nilai, 71800 Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia